1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ATS HÍREK American Truck Simulator 1.28 Nyílt Béta

Kategória: 'Hírek', témanyitó: csjoco, téma nyitása: 2017 Júli 20.

Tags:
 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja Moderátor RestaCar Team

  [​IMG]

  Megérkezett hát az ATS legújabb verziójának a nyílt bétája.
  ( Az ETS2-höz még kell néhány nap, mivel egy igencsak faramuci buggal küzdünk még. )

  Csodálkozásra adhat okot a verziószám hirtelen változása, hiszen eddig 1.6 volt, most meg hirtelen 1.28 lett. Úgy döntöttünk, hogy úgy a belső, mint a külső kommunikáció egyszerűsítése érdekében egyesítjük az ATS és az ETS2 verzió-számozását.Az eddigi számozás azt jelentette, hogy az ETS2-höz eddig 27 nagyobb javítás jött ki, míg az ATS 6 ilyet kapott. De rájöttünk, hogy ez nem annyira fontos információ. Sokkal fontosabb a javításról szóló információ, még ha néha kisebb csúszással jelennek is meg, de lényegében ugyan azon az alapvető funkcionalitású frissítésen alapulnak; a haladás mindkét játékban szinkronban van. Ezért döntöttünk az ETS2-ben használt számozás használata mellett az ATS-ben is. Így világosabb lesz, ha és amikor a két játék elér egy adott mérföldkövet.

  Mint azt már megszokhattátok, ez a fejlesztés is teli van jobbnál jobb új funkciókkal. A magukban is egyedülálló dupla pótok a legfőbb jellemzői ennek a frissítésnek. Mivel azonban Nevadában eltérő rendelkezések érvényesek, ezért egy kis specialitással kedveskedünk a rajongóknak: Üdvözöljétek a tripla és Rocky Mountain dupla pótokat, amelyek immár az ATS Nevadai gazdaságának részei.

  02.jpg 03.jpg
  01.jpg


  Ezeken kívül még van egy csomó funkció, amit érdemes tanulmányozni, és biztosak vagyunk benne, hogy ezeket részletesen át fogjátok vizsgálni, hogy aztán a játékban örömötöket leljétek bennük.
  Íme a lista, hogy eldönthessétek, melyikre haraptok rá elsőként:

  Fő funkciók:
  • Dupla pótkocsik
  • Háttérkép beállítások
  • Jobb fények a játékos és az AI járművein
  Kisebb változások:

  • Kiegészítő fékrendszer-támogatás ( motorfék és retarder egy vezérlőelemben )
  • Javított LP-változás azokban az országokban/államokban, ahol nincs egységes város-formátum
  • Javított fék vs. parkolófék viselkedése
  • Feljavított retarder ( jobb sebességtartó automatika, nincs gázadással történő fékezés, csak mozgás közben látható az ikon )
  • Steam Inventory támogatása a közelgő WoT eseményekből származó jutalmak elosztásának engedélyezéséhez

  A dupla pótok remek szórakozást nyújtanak, amivel biztos egyet fogsz érteni, amint kipróbáltad őket.

  A háttérválasztási lehetőség egy új elem, amellyel a főmenü hátterét lehet változtatni, saját stílust kialakítani. Ki kell próbálni, hogy ki-ki megtalálja a saját stílusához legjobban illőt.

  04.jpg

  A fények elég nagy változáson estek át, ezt egy külön blogban mutattunk be.
  Ha szeretnétek részt venni a nyílt bétában, az aktuális verziót megtaláljátok a Steam public_beta részében, itt: Steam kliens->Könyvtár->jobb klikk az ATS-re->Tulajdonságok->Béta->public_beta->1.28 public beta. Jelszó nincs.​

  A nyílt béták alatt a WoT-nak egy külön béta webhelye van, ami az új funkciók biztonságos tesztelésére szolgál. További információkért látogassátok meg a WoT Open Beta weboldalát. Modderek a modding-wiki oldalunkon találnak további részleteket modok készítéséhez.

  Csakúgy, mint az előző Open Beta kiadásoknál - kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez még mindig csak a frissítés bétaverziója! Hibákat, instabilitást és zavarokat bármikor tapasztalhattok. Nyugodtan megvárhatjátok ám a végleges verziót. De ha visszajelzést szeretnétek adni az aktuális szakaszról, a fórumunkon megtehetitek. Nagyra értékeljük az összes visszajelzést.

  hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2017/07/american-truck-simulator-128-open-beta.html
  fordította: hattorihanzo
   
 2. Gabor511

  Gabor511 Gyűjtögető

  Most csak nekem nem ad tripla pótot még a választható pótok közé se vagy másnak is ilyen?
   
 3. Colos2222

  Colos2222 Új tag

  Próbálj meg aludni nálam meg oldotta a problémát :)
   
  Marko76 kedveli.

Az oldal megosztása