1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ETS2 HÍREK Bella Italia

Kategória: 'Hírek', témanyitó: csjoco, téma nyitása: 2017 Aug 12.

Tags:
 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja Moderátor RestaCar Team

  Bella Italia

  [​IMG]


  Büszkén jelentjük be az Euro Truck Simulator 2: Italia térkép bővítését. ETS2 térképtervező csapatunk maximális erőfeszítéssel dolgozik rajta és várakozással tekintünk arra, hogy a gyönyörű olaszországi kiadványt gazdag történelemmel és modern iparral látjuk el.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Valószínűleg tudjátok, hogy a játék már több észak-olaszországi várost tartalmaz. A játék világának ezen területei egy extra, "újrafényezett" réteget fognak kapni, amely egybeesik a DLC kiadással, így még azok a játékosok is, akik úgy döntenek, hogy megvárják az új DLC megvásárlását, részesülhetnek a játéktérkép részleges frissítéséből.

  A térképtervezőink az új régiótól kezdve szerepelnek a kutatási fázisokban - olyan sokféle környezetet lehet kombinálni. A magas hegyektől a tengerek partvidékekig, a megőrzött mezőgazdasági területektől a vadabb és szárazabb helyekig. Világossá vált, hogy meglehetősen nagy kihívásokkal teli feladatnak tekintjük. Mindent megtettünk, hogy bemutassuk Olaszország tipikus vonásait a kerék mögül, például az Apenninneken át vezető utakon, ahol az alagutak és hidak váltakoznak a festői kilátásokkal és a kanyargós szegmensekkel, és a távoli távlatokat nyitják meg. Olaszország földrajza és alakja az új DLC-ben is viszonylag magas koncentrációt eredményezett a városokban és iparágakban.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Ha minden a tervezettnek megfelelően alakul, akkor várhatóan az év végéig kiadásra kerül az új bővítés. Reméljük, hogy ugyanolyan izgatottak lesztek mint mi vagyunk, és nagyra értékelitek erőfeszítéseinket, hogy megmutatjuk Olaszországnak, hogy mi az: Bella Italia!

  hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2017/08/bella-italia.html
   
 2. Sándor Tibi

  Sándor Tibi Pontfüggő

  Köszi a fordítást.
  A Going East óta ezek a térkép bővítések egyre szebbek. Ebben jók Pavelék, bízom benne, hogy tényleg szép lesz Itália. Viszont dobhattak volna egy térképet is, hogy milyen is lesz az úthálózat és hogy mit is takar majd az Italia szó (gondolok itt Sziciliára), bár erre szerintem az ősz folyamán sor kerül.
   
 3. BmwMAN

  BmwMAN Admin Személyzet Tagja Adminisztrátor RestaCar Team

  Aztán csinálhatnának egy Skandinavia 2 dlc-t is mert eléggé hiányosak a Skandináv területek!
  Szóval jobb ha összeszedik magukat, mert jövőre már Lecsohoz szeretnék eljutni a Scania S-el Renault T-ket szállítva! :D
   
 4. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja Moderátor RestaCar Team

  Szerintem Lecsohoz idén is el tudunk jutni nem hivatalos utakon. Promods már szépen csinálja (vagy már kész) Trondheimet. :kacsint:
   
  Kakucska István kedveli.
 5. Edwart

  Edwart Pontfüggő

  Ez egyszerűen gyönyörű lett! :taps:Már alig várom, hogy Romából bejárjam az egészet, és amikor a ProMods kiadja a vele működő verzióját, akkor meg szépen elgyönyörködöm majd az új Európában! (ha értitek mire gondolok)
  TSM-es bullshit gondolatok tőlem: A TSM map már most tartalmazza az új olasz részeket, de azok közel nem olyan szépek és kidolgozottak, mint a most készülő DLC (aminek megnéztem a Rómáig tervezett úthálózatát az editorban) részei. A copy-paste városokról meg nem is beszélve. Szerintem az lesz majd a TSM-nél, hogy kigyomlálják a saját olasz részüket egészen a DLC határáig, és miután beiktatják a felújított részeket a DLC-vel együtt, majd a déli részeket is felújítják, mivel azok is eléggé régiek és elhanyagoltak. Bár ki tudja, lehet, hogy nem lesz igazam..
   
 6. senna19946

  senna19946 Gyűjtögető

  Melyik év végén? Azt nem írják. A szokott lendület alapján olyan 2040-re lesz kész. :D
   
  Traxx89 kedveli.
 7. Tekergőtrans

  Tekergőtrans Pontfüggő

  Végre a déli vidékek felé fordulnak. Virtuálisan biztonságosabb arra közlekedni, mint a valóságban...
   
 8. indian56

  indian56 Admin Személyzet Tagja Adminisztrátor

  Szép szép, de Sándor Tibinek igaza van, egy térképet tényleg feldobhattak volna — legalább mutatóba!
   

Az oldal megosztása